Efectul Luna de Miere-Tabară de cuplu

Efectul Luna de Miere-Tabară de cuplu

Dragi cupluri frumoase,

Vă invit într-o tabăra de weekend la Păltiniș, într-un loc de poveste pentru a re-descoperi îndrăgostirea și a re-trăi luna de miere ca apoi să trăiți-fericiți-până-la-adânci bătrâneți. Vom descoperi împreună cum să trecem de la poveste la realitate și cum să ne construim relația de cuplu pe care ne-o dorim.
Relația de cuplu este ca ,,o floare “, are nevoie de iubire, atenție, timp acordat și un mediu favorabil dezvoltării ei. Tu cum ai grija de relația ta de cuplu? O floare ne-îngrijită se ofilește, la fel și o relație de cuplu. Pentru a obține o relație de cuplu echilibrată și armonioasă, este nevoie de starea de prezență a ambilor parteneri, de disponibilitate, de susținere și de reasigurare, de conectare, de comunicare, de cooperare.

În cadrul taberei veți descoperi:
*Cum puteți să aveți o experiență emoțională în cuplu, care să permită fiecăruia dintre voi să se simtă în siguranță pentru a dezvolta o relație de calitate, în care nevoile emoționale cheie sunt exprimate, valorizate reciproc și împlinite prin dăruire naturală?

*Cum poți comunica pentru a îngriji, vindeca și dezvolta relații sănătoase, bogate și de o intimitate profundă?

*Veți avea ocazia să învățați cum să utilizați comunicarea conștientă ca instrument, astfel încât, pe măsură ce vorbiți, să rămâneți conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru, de sentimentele și gândurile voastre, de ceea ce doriți și aveți nevoie, în moduri care vă mențin conectați, empatici și prezenți, mai degrabă decât declanșatoare, deconectante și defensive.

Ce obțineți:
– metode de reducerea a tensiunii în cuplu
– moduri concrete în care poți ajunge la starea de conștiență
– un nou mod de a te uita la problemele tale trecute și actuale în relații, prin confruntarea sistemelor de credințe și modelelor relaționale disfuncționale
– crearea unui set de instrumente personale pentru creșterea conștientizării și ieșirea din amorțirea rutinei
– înveți cum poți să comunici conștient și creativ.

 

Mai multe informații despre această întâlnire:

Claudia Roatis – psihoterapeut
T: 0745689283