Despre mine

Bine te-am regăsit  dragă  cititorule.

Iţi mulţumesc ca eşti aici cu mine,aflându-mi povestea.

Aş vrea sa îţi împărtăşesc de la început că aşa ca tine am dus o viaţă ,,normală’’ .Am făcut o şcoală,m-am căsătorit,am adus pe lume doi copii frumoşi şi minunaţi,am muncit,m-am dedicat familiei,m-am străduit ca femeie şi mamă să -mi susţin soţul şi copii. Însă în acest tablou ,,perfect,, îmi lipsea ceva,simţeam un gol interior,un dor care mă chema.

Am pornit în căutarea a ceva ce nu ştiam cum să-l numesc,nu ştiam ce este,nu ştiam ce caut.Ştiam doar că trebuie să îmi încep călătoria.Acum ştiu că am pornit în călatoria către mine însumi.

Aveam multe întrebari la care căutam răspunsuri.Cine sunt eu? Care este sensul vieţii mele? Ce caut? Ce este acel dor pe care il simţeam in inima mea?

A urmat apoi un lung şir de căutari,experienţe,provocări,descoperiri.

Am urmat o facultate de psihologie, o specializare în psihoterapie integrativă, o şcoala de trezire spirituală şcoala Kryon,am învăţat diferite tehnici de vindecare Theta Healing,tehnici de eliberare emoţională EFT şi multe altele care acum îmi sunt de folos . Din toate acestea pot acum  să  împărtăşesc  cu tine

 

În această căutare  m-am descoperit pe mine ,iar golul pe care il simţeam cândva este acum plin cu iubirea faţă de mine însumi.

 

De-a lungul călatoriei mele am avut multe provocări ,dar,am întâlnit şi oameni frumoşi care m-au ghidat şi m-au susţinut.

Acum,  la rândul meu ,sunt mai mult decat încântată să te însoţesc/ghidez  în călătoria ta .Călătoria către tine însuţi  în iubirea de sine.

 

 

 

SPECIALIZARI:  -psiholog –psihoterapeut integrativ

-Maestro bio-energo terapeut Scoala Kryon

-consilier spiritual

-terapeut theta healing

-psihologie energetica

-terapeut tehnica Vita –Flex  cu uleiuri esentiale

– formator