În spatele unui bărbat puternic stă o femeie fericită!

În spatele unui bărbat puternic stă o femeie fericită!

În spatele unui bărbat puternic stă o femeie fericită! Foarte frumos!

De ce însă, sunt puține cupluri în care există asta? Știm că există iubire  atunci când se formează un cuplu și totuși, trăim iubiri perfecte și relații imperfecte.
Bărbatul nu știe cum să fie bărbat și nici femeia nu știe cum să fie femeie!

De-a lungul timpului s-a creat o confuzie de roluri și nu se mai știe cine este bărbatul și cine este femeia în relația de cuplu.
Ca o relație de cuplu să fie armonioasă, susținătoare și crescătoare are nevoie de următoarele ingrediente:
1. Chimia, trebuie sa simți. Dacă nu simți ceva când pui mâna pe partener/ă, nu ai ce căuta în acea relație.
2. Trebuie să-i vezi frumusețea, să simți atracție, dorință.
3. Să te stimuleze mental, emoțional, fizic și sufletesc.
4. Să existe disponibilitate, conectare, comunicare, foarte multă sinceritate și respect.

Cu aceste ingrediente relația se poate construi cu încredere.

Încrederea în relație se construiește prin asumare și angajament. Bărbatul  trebuie să știe ce vrea , el este cel care face primul pas  și îți alege femeia și și-o asumă, și -i comunică asta. O ia  cu totul , pe numele lui, în casa lui, în viața lui. Iar femeia îți asumă cu totul relația și pe bărbatul ei când spune DA. Asta doar după ce el face primul pas.

Se știe că bărbatul se simte împuternicit prin femeia lui, pe care o alege  ca femeie a lui cu toata asumarea, cu tot sufletul lui. Bărbatul care  are nevoie să se simtă împuternicit prin mai multe femei  încă nu știe să fie bărbat prin el însuși. Va căuta să îți demonstreze bărbăția prin acest mecanism inconștient de a se valida prin femei. Acest bărbat nu poate fi bărbatul unei singure femei pentru că încă nu știe cum. Iar dacă se afla cumva într-o relație , în aceasta relație nu se poate construi încrederea pentru că el, nu este stabil, nu știe ce vrea, nu știe cum să fie bărbat prin el însuși. Femeia care este în relație cu un astfel de bărbat nu se va abandona cu totul lui, pentru ca el încă nu a ales-o doar pe ea, ca  apoi ea sa-l împuternicească cu totul. Într-o asemenea relație chiar dacă femeia l-a ales, el nu vede asta pentru ca el știe să se simtă bărbat doar în felul lui de a fi validat de mai multe femei. Într-o astfel de relație nu există încredere,  în plan subtil va apărea  revolta sau răzbunarea sau pedeapsa pasiv-agresiva sau chiar trădarea. Trădarea la nivel subtil este adusă în cuplu de către cei doi parteneri, când bărbatul nu este sincer cu el însuși, nu știe ce vrea și când femeia spune da unei relații de cuplu  pe care nu și-o poate asuma sau nu știe cum, când spune da unui bărbat pe care nu-l poate conține.

Va invit acum la o introspecție sinceră cu voi înșivă. În ce moment al relației voastre vă aflați? Cum vă asumați relația? Cum vă asumați partenerul/a ? Ce ați vrea să îmbunătățiți în relația voastră de cuplu in urma acestor conștientizări ?