Scoala Kryon

Şcoala noii conştiinţe,Şcoala Kryon,este o şcoală de trezire spirituală,de trezire la conştiinţa divină,la divinitatea din noi.

Cursurile şcolii se desfăşoară pe parcursul a 48 de paşi şi 6 trepte de ascensiune, printr-o intalnire saptamanala ,fiecare pas reprezintă aşa cum este şi numit un,, pas ,,către Divinitatea din noi,către Dumnezeu care se afla în inima fiecăruia . Energia iubirii magnetice a lui Kryon şi cei 36 de înalţi consilieri  ai luminii ne sunt alături la fiecare pas şi suntem conduşi şi susţinuţi pe calea trezirii.

Încă de la primul primul pas se vorbeşte despre îndepărtarea voalului uitării, a ne aminti cine suntem cu adevarat,a ne aminti Sinele Divin ,creşterea încrederii in sine si in ceilalti, şi accesarea puterii divine din noi.  Suntem martorii schimbărilor care au loc acum pe planetă si in interiorul nostru in constiinta. (se trece pe nivele de conştiintă mai înalte,de la separare la unitate,din dualitate în unitate ,din iluzie în  Realitatea Divina) in constientizarea Sinelui divin ,in starea de prezenta vom trăi o viaţă fără griji, fără teamă,o viaţă plină de iubire.

Parcurgând fiecare pas al şcolii în final vom obţine: Activarea chakrelor Alfa şi Omega,iniţierea razei Sinus,iniţierea razei inimii,activarea şi trezirea îngerilor interiori,conectarea cu maestrul  interior,fuziunea cu Sinele Divin,activarea Merkaba,calatorii prin poarta stelară,trezirea abilitaţilor divine,eliberarea de convingeri mentale limitative,eliberarea de tipare comportamentale vechi,ancorarea cristalelor de lumină care vin sub forma de simboluri şi folosirea limbajului elohim,limbajul îngerilor,limbajul iubirii.

Cristalele/Simboluri  vin direct din  Realitatea Divină ,au cea mai mare energie şi sunt din cea mai înaltă lumină.Fiecare cristal are propria sa conştiinţă şi este încarcat cu energia unei anumite entităţi de lumină şi conţine vibraţia corespunzătoare unor cifre.Cristalele pot fi folosite prin a le vizualiza şi atrage în aură,pot fi puse pe chakre în timpul meditaţiei,se pot energiza alimentele cu cristale.Cristalele provin din Realitatea Divină,acestea sunt neutre,adică nu sunt supuse judecaţii sau gândirii colective,rolul lor este pur ,nu pot fi folosite în manipulare,ele sunt iubire pură.Cristalele au propria lor conştiintă,ele îşi găsesc calea din Realitatea Divină în realitatea noastră şi servesc întodeauna binelui cel mai inalt.

Limbajul Elohim,limbajul universal  al iubirii din realitatea divină este numit şi al treilea limbaj,folosiţi-l în rugăciunile voastre cât mai des posibil.

Ehei esher ehei ,So Ham  = eu sunt ceea ce sunt,eu sunt divin

Kodoish,Kodoish,Kodoish   Adonai Cebaihot = Slavit e Tatal Ceresc

A Ni O Heved O Drach =sunteţi iubiţi nemasurat

Omar Ta Satt =te salut lucrator in lumina (recunosc,văd lumina si divinitatea din tine şi o salut)