Tabara Feminitate 1- 3 Mai 2020

Tabara Feminitate 1- 3 Mai 2020

Vrei sa fii o femeie fericita, hranita si hranitoare?
DA VREAU !

Simti in interiorul tau acest raspuns? .
DA !

In tabara de feminitate din 1-3 mai, descoperim si traim impreuna starea de fericire. Noi femeile am uitat cum sa fim hranitoare pentru noi si pentru cei dragi. Ne inhibam, ne rusinam, ne ascundem, facem ceea ce consideram ca ni se cere ca sa “corespundem”, sa fim ,,fete cuminti”, pentru ca ne este ingrozitor de teama sa ne asumam cele mai profunde dorinte ale inimile noastre. Nu ne mai bucuram de viata si ne-am deconectat de la corpul nostru ,de la emotiile noastre, de la placere. Ne-am blocat pur si simplu si ne este frica sa ne lasam vazute.
Esti in siguranta atunci cand te lasi vazuta si este unul din cele mai curajoase lucruri pe care le poti face pentru tine!

Cand tu incepi sa te vezi, sa te alegi pe tine, sa te indragostesti de tine, sa ai compasiune si iubire fata de fiecare bucatica ranita din tine, devi hranitoare pentru tine si pentru cei dragi. Altfel, vei functiona din teama si vei pune mereu un scut (de protectie) intre tine si cei dragi.

Vom parcurge impreuna un proces de vindecare interioara profund, prin care sa incepi sa te reconectezi cu fetita speriata din interiorul tau care are nevoie de atat de multa iubire si blandete .
Si ne vom sustine fiecare ca femeie sa infloresti, sa stralucesti, sa te lasi privita cu adevarat, vazuta in adevarat ta frumusete.

Locatia si pretul vor fi stabilite in functie de cate persoane sunt interesate!

Mai multe detalii la T: +40 745 689 283